VJEŽBANJE KORIŠTENJEM ZOOM APLIKACIJE
PRISTUP TRENINGU I PROVOĐENJE TRENINGA

SPAJANJE preko ZOOM aplikacije

Svaki trening odvija se live, u realnom vremenu preko Zoom platforme. Zoom je besplatan i jednostavan za korištenje, a preporučamo da prije prvog sata instalirate aplikaciju na uređaj preko kojeg ćete pristupati treningu. Ako još niste koristili Zoom aplikaciju i trebate malu pomoć kako je preuzeti, pripremili smo kratke upute u PDF formatu koje možete preuzeti ovdje

PRISTUP TRENINGU I PROVOĐENJE TRENINGA

  • Pristup treningu - 5 minuta prije početka sata omogućava se pristup waiting room-u (čekaonici) preko linka za svaki pojedini trening koji ste odabrali. Molimo vas da ne kasnite kako ne biste ometali druge vježbače/ice i voditeljicu ali i kako biste počeli vježbati na vrijeme, bez preskakanja zagrijavanja. Zagrijavanje je jako važan dio sata kako biste omogućili svom tijelu da se postepno pripremi i prilagodi na povećani intenzitet treninga.

  • Gubitak internetske veze - Ako iz bilo kojih razloga izgubite vezu, pokušajte se ponovno spojiti. Ako se dogodi da voditeljiica izgubi vezu (što je, na žalost, također moguće) unaprijed zahvaljujemo na razumijevanju, te vas molimo da se pokušate ponovno spojiti. Sat će se produžiti za onoliko minuta koliko se izgubilo u bespućima interneta.

  • Korištenje kamere - Voditeljima je važno vidjeti vas kako vježbate kako bismo vas mogli korigirati i na vrijeme ispraviti neke pogrešne kretnje (nemojte se opterećivati ako kroz kadar protrči dijete ili sve nije savršeno spremljeno - na to nitko ne obraća pažnju!). Međutim, događa se da nekim korisnicima slika "trza" ili se gubi jer je na WI-FI mreži spojeno više osoba ili je veza sporija zbog udaljenosti od routera. Tome možete doskočiti tako da se pokušate spojiti kabelom čime ćete imati stabiliniji prijenos podataka, a time i optimalno korištenje ZOOM aplikacije. Ako ni to ne pomogne, ugasite vašu kameru što će vam pomoći da prenosite manju količinu podataka a to obično omogući normalan nastavak treninga.

  • Korištenje mikrofona - Prije početka sata, ako žele, vježbači/ce razgovaraju međusobno i s voditeljicom, a kad počne sat, voditeljica svim vježbačima/cama isključi mikrofone. Nakon završetka sata voditeljica svima omogući korištenje mikrofona kako bi se opet mogla uspostaviti verbalna komunikacija.

  • Snimanje treninga - Treninge snimamo kako bismo osobama koje plate, a ne uspiju odraditi trenig u realnom vremenu, omogućili pristup snimci tog treninga. Na snimkama se vidi samo voditeljica (samo osoba koja ima upaljen mikrofon) tako da se nitko od drugih prisutnih niti vidi niti čuje. Snimanje započinje NAKON što voditeljica svima ugasi mikroforen i završi PRIJE nego ih svima opet uključi. Nakon što voditeljica započne snimanje, svi prisutni trebaju dati svoj pristanak jednim klikom.

  • "PIN-anje" voditeljice - Vježbanju nazoči više ljudi, pa ćete ih vidjeti u malim prozorima. Što je više ljudi, to su prozori manji. Budući da je vama važno da vidite i čujete voditeljicu, preporučamo da kliknete PIN na prozoru voditeljice kako biste je imali u velikoj slici, preko cijelog ekrana. Imati sve vježbače na ekranu je zbunjujuće, a za vas je to posve nepotrebno.

  • Rekviziti i ostala oprema - Za svaki sat potrebno je imati prostirku, ručnik i bočicu s vodom. Često se koriste i neki drugi rekviziti pa kod opisa programa koji ste odabrali pročitajte koji rekviziti bi vam mogli zatrebati za pojedini program, a više o opremi, prostoru i rekvizitima možete pročitati ovdje

  • Programi - koncipirani su tako da su izvedivi na malom prostoru (soba, terasa, dvorište…) te da ih svi mogu izvesti poštujući suživot u stambenim zgradama. Vi možete kombinirati programe kako vama odgovara obzirom na dane u tjednu, vrijeme treninga kao i cilj koji želite postići. Satovi naših programa traju 60 ili 35 minuta što je naznačeno kod opisa programa kao i u cjelokupnom rasporedu koji možete pogledati ovdje

KONTAKT


mail
facebook instagram