UVJETI KORIŠTENJA

  • Sadržaje objavljene na www.kintore.hr dozvoljeno je čitati i preuzimati samo za osobne i nekomercijalne svrhe te se ne smiju distribuirati trećim osobama bez izričite suglasnosti Obrta za usluge, Kintore. Kopiranje je dopušteno samo uz zadržavanje svih napomena i upozorenja o autorskim pravima i vlasništvu bilo koje vrste.

  • Republiciranje i korištenje dijelova ili prepoznatljivih dijelova našeg sadržaja nije dozvoljeno bez prethodne pismene suglasnosti Obrta za usluge, Kintore.

  • Svi sadržaji koji su objavljeni na web stranici kintore.hr, a osobito autorski članci, slike i ostale informacije služe isključivo u informativne svrhe vezane uz tjelesnu aktivnost, brigu za zdravlje i zdrav život.

  • www.kintore.hr poduzima sve napore kako bi informacije na ovoj internetskoj stranici bile točne i precizne, ali ne daje nikakva jamstva u pogledu njihove točnosti ili potpunosti.

  • www.kintore.hr zadržava pravo bilo kakve izmjene sadržaja ove internetske stranice, u bilo koje vrijeme i zbog bilo kojeg razloga, bez prethodne najave te isključuje svoju odgovornost za moguće posljedice takvih izmjena.

  • www.kintore.hr sadrži informacije trećih strana i linkove na druge internetske stranice nad kojima nema nikakvu kontrolu. Takve su informacije označene na odgovarajući način uz upućivanje na pravo vlasništva trećih osoba. Kintore, obrt za usluge ne daje nikakva jamstva u pogledu njihove točnosti i ne preuzima nikakvu odgovornost za iste.KONTAKT


mail
facebook instagram